Huawei și Lenovo ataca piața cu flagshipuri uriașe, la prețuri bune

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.124 ori
<b>Huawei și Lenovo ataca piața cu flagshipuri uriașe, la prețuri bune</b>Cele mai noi smartphone-uri flagship prezentate de companiile din China reprezintă rivali serioși pentru modele ale firmelor americane și sud coreene și uneori sunt chiar mai atractive, având prețuri cu câteva sute de dolari mai mici. Huawei și...

Cele mai noi smartphone-uri flagship prezentate de companiile din China reprezintă rivali serioși pentru modele ale firmelor americane și sud coreene și uneori sunt chiar mai atractive, având prețuri cu câteva sute de dolari mai mici. Huawei și Lenovo sunt două exemple de companii care se remarcă prin astfel de modele noi.

Avem spre exemplu Huawei Ascend Mate 7, prezentat la IFA 2014 și care vine cu un display Full HD de 6 inch, cu procesor HiSilicon Kirin 925 octa core, camera de 13 megapixeli și o baterie de 4100 mAh. Terminalul sosește cu 2 GB RAM și 16 GB stocare într-o versiune care costă 499 euro, sau una cu 3 GB RAM și 32 GB ROM, care costă 599 euro. între timp, Lenovo nu s-a lăsat mai prejos, atacând piața cu un flagship numit Vibe Z2 Pro.

Acesta vine tot cu ecran de 6 inch, cu panou IPS, carcasa metalică, procesor Snapdragon 801 quad core, camera de 16 MP în spate și o baterie de 4000 mAh. Prețul sau este de 781 de dolari, piperat pentru pretențiile unei companii din China, dar designul atractiv este un atuu aici. Ce le lipsește acestor două companii? Recunoașterea brandului și o linie lungă de produse de succes... Va fi ea construită în următorii ani sau vor rămâne brandurile americane și coreene la putere?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×