InfoSonics Verykool SL5000, Încă un telefon Android cu LTE la bord și preț accesibil

530 ori
<b>InfoSonics Verykool SL5000, Încă un telefon Android cu LTE la bord și preț accesibil</b>InfoSonics este o companie de care recunosc că nu am auzit și ei au lansat un nou terminal, unul care aduce suport LTE și Android drept OS. Conceptul de handset cu preț accesibil, dotări midrange și LTE nu e nou, dar tot mai multe companii, fie ele...

InfoSonics este o companie de care recunosc că nu am auzit și ei au lansat un nou terminal, unul care aduce suport LTE și Android drept OS. Conceptul de handset cu preț accesibil, dotări midrange și LTE nu e nou, dar tot mai multe companii, fie ele mici sau mari îl aplică.

Verykool SL5000 este telefonul celor de la InfoSonics, iar această companie nu este una asiatică, ci una americană, cu sediul în San Diego. Cunoscut și sub numele de cod Quantum, telefonul din imagini vine cu un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB stocare și un slot microSD cu suport pentru până la 64 GB. Avem parte și de o cameră de 8 megapixeli în spate, capabilă de captură video 720p și de o cameră frontală pentru selfie.

InfoSonics Verykool SL5000, Încă un telefon Android cu LTE la bord și preț accesibil

Terminalul include un display de 5 inch, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli, puțin cam dezamăgitor la capitolul rezoluție totuși. Bateria de 2000 mAh de pe Verykool SL5000 ar urma să țină 10 zile în standby sau 8 ore în mod convorbire. Conectivitatea LTE e cel mai atractiv punct aici, telefonul oferind o viteză de download de până la 150 Mbps. Prețul acestui handset este de 229.80 dolari, iar produsul poate fi cumpărat de la InfoSonics, chiar și în 6 rate de 38.99 dolari.

InfoSonics Verykool SL5000

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×