Huawei şi Volkswagen îşi anunţa colaborarea pentru interconectarea automobilelor şi smartphone-urilor

Autor:  | Publicat în:  Huawei 603 ori
<b>Huawei şi Volkswagen îşi anunţa colaborarea pentru interconectarea automobilelor şi smartphone-urilor</b>Huawei şi Volkswagen şi-au anunţat parteneriatul cu scopul de a interconecta automobilele şi smartphone-urile. &Icirc;n cadrul acestei colaborări vor fi lansate sisteme auto de infotainment, ale căror funcţii vor putea fi utilizate fără a...

Huawei şi Volkswagen şi-au anunţat parteneriatul cu scopul de a interconecta automobilele şi smartphone-urile. În cadrul acestei colaborări vor fi lansate sisteme auto de infotainment, ale căror funcţii vor putea fi utilizate fără a distrage şoferul.

Colaborarea a fost anunţată în cadrul Internaţional Consumer Electronics Show Asia din Shanghai, unde cele două companii au prezentat o serie de aplicaţii dezvoltate împreună. Printre ele se număra softuri navigaţionale, playere multimedia, solutii de primire şi trimitere a mesajelor sau platforme de pe care se poate apela. Aplicaţiile vin cu suport MirorLink, o tehnologie open standard care creşte interoperabilitatea între smartphone-uri şi sistemele montate pe vehicule.

Primul model Volkswagen cu MirrorLink este Lamando, urmat de Golf 7 şi toate produsele importate de Volkswagen începând cu anul 2016 vor avea această tehnologie. Richard Yu, CEO al Huawei Consumer BG a remarcat faptul că vehiculele se transformă în cele mai mari terminale mobile smart. Volkswagen a intrat în China cu 32 de ani în urmă şi astăzi China este cea mai mare piaţa a sa la nivel internaţional.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×