Xiaomi Redmi Note 2 îşi face apariţia în primele imagini hands on; Are o cameră principală minusculă

1.379 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 2 îşi face apariţia în primele imagini hands on; Are o cameră principală minusculă</b>Imagini cu Xiaomi Redmi Note 2 şi-au făcut azi apariţia pe web şi e vorba despre fotografii hands on aici. Modelul actual Xiaomi Redmi Note este un phablet Redmi cu corp din plastic şi ecran de 5.5 inch. &nbsp; E drept că el nu este un device chiar...

Imagini cu Xiaomi Redmi Note 2 şi-au făcut azi apariţia pe web şi e vorba despre fotografii hands on aici. Modelul actual Xiaomi Redmi Note este un phablet Redmi cu corp din plastic şi ecran de 5.5 inch.

E drept că el nu este un device chiar arătos, dar are avantajul unui ecran mare la preţ mic. Xiaomi Redmi Note 2 pare a aduce o nouă abordare în zona phablet pentru Xiaomi. Designul pare acum unul puţin mai rafinat, iar diagonala ar rămâne tot la 5.5 inch. Şasiul ar putea fi metalic, iar abordarea de design aminteşte puţin de cea a lui Xiaomi Mi4.

Xiaomi Redmi Note 2

În zona superioară se afla jackul audio, dar şi un aparent emiţător infraroşu, ce oferă telefonului rol de telecomandă TV. Butoanele power şi de volum se afla în zona standard şi par fabricate din metal. În spate nu avem carcasa întreruptă de prea multe elemente, în afară de o mică cameră principală, blitz şi difuzor. Se zvoneşte că acest terminal va avea un procesor Qualcomm, 2 GB RAM şi o cameră de 13 megapixeli.

Xiaomi Redmi Note 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×