Un aşa zis Microsoft Lumia 940 apare în benchmarkul GFXBench, cu specificaţii nu prea impresionante

1.253 ori
<b>Un aşa zis Microsoft Lumia 940 apare în benchmarkul GFXBench, cu specificaţii nu prea impresionante</b>Aşteptăm &icirc;n această vară şi o mutare de la Microsoft, după ce Google şi Apple &icirc;şi vor fi etalat deja cărţile pe anul 2015. Pe l&acirc;ngă lansarea lui Windows 10, ne aşteptam să vedem şi c&acirc;teva terminale Lumia noi, inclusiv...

Aşteptăm în această vară şi o mutare de la Microsoft, după ce Google şi Apple îşi vor fi etalat deja cărţile pe anul 2015. Pe lângă lansarea lui Windows 10, ne aşteptam să vedem şi câteva terminale Lumia noi, inclusiv un flagship cu alură de cameraphone. Lumia 940 ar putea fi acel model şi aparent el are parte de o scăpare azi prin intermediul lui GFXBench.

În acest benchmark terminalul apare cu dotări care nu impresionează, mai ales că sunt inferioare celor de pe Lumia 930, predecesorul său. De aceea, privim cu precauţie scăparea şi credem că ar putea fi vorba mai degrabă de un Lumia 840. Remarcăm faptul că modelul este listat cu Windows Phone ca OS, cu un ecran de 5.2 inch Full HD, procesor hexa core, posibil un Snapdragon 808 şi cu GPU Adreno 430.

La capitolul RAM primim 1.5 GB, dar în realitate e mai degrabă vorba de 2 GB, iar ca stocare avem 32 GB. Camera principală apare cu o rezoluţie de 17 megapixeli şi aici din nou banuim ca e vorba de fapt de 20 MP, iar camera frontală este una de 5 MP. Terminalul apare cu numele de cod RM-1106, iar alte surse afirmő că de fapt Lumia 940 va sosi cu un ecran Quad HD şi 3 GB RAM, iar benchmark-ul se înşeală.

Voi ce aşteptări aveţi de la un flagship Lumia pe 2015, oricare ar fi numele său?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×