Xiaomi anunţă oficial MIUI 10, custom ROM ce va pune accentul pe AI

3.047 ori
<b>Xiaomi anunţă oficial MIUI 10, custom ROM ce va pune accentul pe AI</b>În cadrul unui eveniment de presă recent, compania chineză Xiaomi a anunțat startul procesului de dezvoltare pentru ROM-ul custom numit MIUI 10. Acesta va pune accentul pe inteligența artificială și pe funcții de tip machine learning

Xiaomi se grăbeşte să dea startul lansărilor din 2018, prin anunţarea oficială a lui MIUI 10. Noul custom ROM aplicat peste Android ar urma să includă elemente specifice lui Oreo şi să fie axat pe AI. Mai multe detalii aflaţi mai jos.

Anunţul a venit pe 23 ianuarie, prin intermediul unei conferinţe la care au urcat pe scenă cofondatorul şi vicepreşedintele Xiaomi, Hong Feng. Acesta este şi şeful secţiunii MIUI. Zvonurile trecute afirmau că noul release se va numi MIUI X, dar iată că nu s-a concretizat acel nume. Din păcate nu avem funcţionalităţi ample detaliate, dar am strâns ceva informaţii din scăpări.

Dezvoltatorii care au început lucrul la MIUI 10 se vor axa pe machine learning şi integrarea de elemente din Android Oreo. Ar trebui să vedem o zonă Quick Settings regândită, setări care să fie ceva mai bine organizate şi o alocare mai bună a resurselor. Nu sunt şanse prea mari ca MIUI 10 să fie gata la timp pentru flagship-ul Xiaomi Mi 7, care ar trebui sa debuteze în maxim o lună.

Mai degrabă l-am vedea la vară sau chiar toamnă pe vreun Mi MIX 3. MIUI 10 are nevoie de extra siguranţă, de o abordare mai "light" pentru terminalele mai vechi şi de noutăţi ca Project Treble, Play Protect, Picture in Picture, notification badges şi altele. Nu ar strica nici un UI nou, mai puțin copilăros. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×