Huawei V10 are parte de o scăpare, ar putea debuta curând cu ecran edge to edge și carcasă metalică

4.236 ori
<b>Huawei V10 are parte de o scăpare, ar putea debuta curând cu ecran edge to edge și carcasă metalică</b>Printre umătoarele smartphone-uri pregătite de către Huawei se numără și modelul V10, telefon care astăzi își face apariția într-un soi de randare. Ar urma să aducă o carcasă metalică și cu un ecran edge-to-edge cu raport 18:9

Huawei V10 se adaugă pe lista multiplelor terminale scăpate de chinezi în ultima vreme, în frunte cu Huawei Nova 3. E drept că seria V de la Huawei nu prea a mai generat lansări de ceva vreme. Hai să vedem ce dezvăluie randarea nou venitului.

Sincer vorbind am ajuns să mă aştept ca orice telefon nou Huawei care apare în peisaj să fie o versiune derivată de Maimang 6. Deja am văzut vreo 4 versiuni ale acelui model, fie că se numesc Honor 9i, Nova 2i, Mate 10 Lite sau altele de gen. În fine, ce vedem aici e că avem un terminal cu ecran mare şi muchii înguste, dar şi unul care vine cu carcasă metalică.

Poate fi lejer integrat în seria Honor. Estimările arată că avem de-a face cu o diagonală între 5.7 şi 6 inch, iar zona frontală este una full screen, fără butoane capacitive sau buton Home  cu scanner de amprente. De vreme ce nu vedem spatele, probabil că acolo se află scanner-ul de amprente. Huawei se va baza cel mai probabil pe butoane on screen pentru navigare.

Reţineţi că Huawei V10 vine după V9, care a debutat cu câteva luni în urmă în China şi apoi a ajuns la nivel internaţional rebranduit în Honor 8 Pro. Acum sunt şanse ca V10 să devină un soi de Honor 9 Pro şi aparent ar fi un eveniment de lansare programat pentru 2 decembrie. Nu avem detalii despre specificaţii, dar putem presupune că la bord se va afla un CPU Kirin din seria 960, sau poate chiar din cea 970. Nu este exclusă o cameră duală în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×