Qualcomm Snapdragon 845 ar putea debuta la începutul lunii decembrie; compania americană pregătește un eveniment

2.309 ori
<b>Qualcomm Snapdragon 845 ar putea debuta la începutul lunii decembrie; compania americană pregătește un eveniment</b>Potrivit unei invitații sosite astăzi online s-ar părea că debutul procesorului Qualcomm Snapdragon 845 va avea loc la începutul lunii decembrie. Deși credeam că acest chipset va fi fabricat folosindu-se procesul de 7nm, într-un final este vorba

În mare este deja confirmat faptul că după Qualcomm Snapdragon 835 vine Qualcomm Snapdragon 845. Nu eram foarte siguri când va debuta totuşi chipset-ul care se va regăsi pe LG G7 şi Galaxy S9 la anul, până azi când a apărut un indiciu sub forma unei invitaţii pentru presă.

Snapdragon 845

Se pare că Qualcomm ar urma să îşi prezinte perla coroanei la Snapdragon Technology Summit în decembrie. Evenimentul este marcat de o serie de conferinţe, care se desfăşoară între 4 şi 8 decembrie, în Maui, Hawaii. Ceea ce vedeţi mai sus este o invitaţie postată pe Weibo. O bună perioadă de timp am crezut că SD845 va fi un chipset bazat pe proces de 7 nm, dar în ultima vreme am aflat că va folosi tot procesul de 10 nm, dar unul de generaţie a doua.

După cum probabil ştiţi deja, cei de la Samsung au fost implicaţi activ în dezvoltarea acestui CPU şi vor avea partea leului din producția sa. Snapdragon 835 a primit aportul lor şi a debutat pe Galaxy S8 la nivel comercial. Chipset-ul era anunţat la CES 2017, dar Snapdragon 845 pare gata a sosi cu o lună mai devreme. Pentru cei care se întreabă, vom ajunge la pragul de 7 nm la anul spre finalului 2018, atunci când Qualcomm, Samsung şi TSMC vor începe producţia de procesoare de gen.

Şi TSMC şi Intel au proiecte de genul, dar le ţin ceva mai bine păzite. Snapdragon 845 va avea sarcină dificilă de a surclasa monstrul de Apple A11 Bionic, care se dovedeşte deja destul de puternic încât să se bată cu MacBook-urile cu Core i5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×