Probleme noi pentru Google Pixel 2 XL: captura audio din filmări sună ciudat, are ecou (Video)

1.110 ori
<b>Probleme noi pentru Google Pixel 2 XL: captura audio din filmări sună ciudat, are ecou (Video)</b>Se pare că problemele nu stau departe de phablet-ul Google Pixel 2 XL și după defecte asociate ecranului vin acum detalii despre bug-uri întâmpinate la nivel de acustică. Mai precis descoperim că la captura video se înregistrează sunet cu ecou

După multiple probleme cu ecranul, e rândul microfonului să aibă buguri pe telefoanele Google Pixel 2 XL. Până acum am văzut burn in al ecranului, necazuri cu polarizarea şi chiar sunete ciudate scoase de difuzoare. Acum se pare că la filmare, captura audio lasă de dorit.

Zgomotele din fundal se aud cu ecou şi cu un "plescăit", ca şi acum ar picura apa continuu într-o peșteră. Aveţi mai jos o primă mostră video pentru a exemplifica problema. O a doua mostră prezintă o paralelă între Google Pixel 2 XL şi LG V30. Dacă la LG V30 auzim perfect traficul, trecerea tramvaiului şi vocile persoanelor, la Pixel 2 XL se aude o "bolboroseală" din care nu se înțelege nimic.

Nici gând să mai auzi tocurile unei domnişoare care trece pe lângă sau un motor care turează. Măcar de această dată Google a confirmat problema şi a promis că un bug fix va sosi în curând. Nu ştim încă dacă e vorba despre o problemă de hardware sau software şi cât de răspândită este ea. Se discută pe forumuri ca algoritmul pentru anularea ecoului şi zgomotului de fond ar fi prea agresiv, de aici şi sunetul ciudat.

Problema pare mult mai limitată decât cele cu ecranul, din fericire. Sincer să fiu îi mai dau lui Pixel 2 XL maxim 2-3 probleme majore şi buguri până să începem să vorbim foarte serios despre o rechemare a produsului.

 

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×