Huawei va avea doi distribuitori pentru panourile OLED flexibile destinate lui Mate 20 Pro: Samsung și BOE

1.202 ori
<b>Huawei va avea doi distribuitori pentru panourile OLED flexibile destinate lui Mate 20 Pro: Samsung și BOE</b>După ce anterior aflam că Samsung Display ar urma să producă panouri flexibile OLED de 6.9 inch destinate phablet-ului Mate 20 Pro ce vine în toamnă, iată că acum pe lista de distribuitori apare și compania chineză BOE care ar fi obținut

O informație pe care o aflam la mijlocul lunii trecute era și cea referitoare la faptul că Huawei apelează la Samsung Display pentru distribuirea de panouri OLED flexibile destinate phablet-ului Mate 20 Pro - dispozitiv pe care îl așteptăm lansat oficial în această toamnă fie la IFA 2018, fie în cadrul unui eveniment separat în octombrie. În continuarea acestui raport aflăm că pe lângă Samsung se mai află un distribuitor pe listă.

Acela este BOE Display și potrivit datelor dezvăluite, Huawei a decis să plaseze o comandă de 1 milion de panouri OLED flexibile ce vor ajunge pe viitorul flagship din seria MATE. Rămâne de văzut dacă această companie de origine chineză va reuși să ofere același nivel de calitate pentru panourile produse precum cel dat de Samsung Display.

În altă ordine de idei așteptăm de la acest nou terminal și alte dotări high-end precum baterie de peste 4000 mAh, cameră triplă în spate cu optică LEICA și un procesor HiSilicon Kirin 980. Posibil să vedem variante cu până la 8 GB RAM și 256 GB de stocare, iar o mutare care i-ar putea uimi pe fani ar fi aceea dacă Huawei ar implementa aici și un stylus precum oferă la ora actuală Samsung pe seria Note.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×