Xiaomi Mi 8 Explorer Edition va fi disponibil curând și într-o variantă mai accesibilă cu 4 GB RAM

823 ori
<b>Xiaomi Mi 8 Explorer Edition va fi disponibil curând și într-o variantă mai accesibilă cu 4 GB RAM</b>Pe lângă varianta standard Xiaomi Mi 8, compania chineză prezenta la sfârșitul lunii mai și modelul mai special intitulat Xiaomi Mi 8 Explorer Edition care se remarca prin panoul spate transparent și prin scanner-ul de amprente integrat

În cadrul evenimentului Xiaomi de pe data de 31 mai compania chineză urma să ne dezvăluie flagship-ul Mi 8, numai că în realitate am primit 3 noi smartphone-uri: Mi 8, Mi 8 SE și nu în ultimul rând Mi 8 Explorer Edition. Acesta din urmă a atras toate privirile datorită panoului său spate transparent cât și pachetului hardware care oferă un scanner de amprente integrat în ecran și nu unul clasic ca varianta de bază.

Xiaomi Mi 8 Explorer

La debut ni se comunica faptul că acest terminal va fi disponibil doar în varianta cu 128 GB de stocare flash și 8 GB RAM, dar iată că acum Xiaomi decide să aducă pe piață și alte configurații. TENAA ne informează printr-o certificare că Xiaomi Mi 8 Explorer Edition urmează a debuta curând și în varianta mai accesibilă cu 4 GB RAM + 64 GB de stocare flash.

De asemenea, documentele de certificare indică și lansarea unui model cu 6 GB RAM și 256 GB de stocare. Rămâne de văzut cât de curând vor fi introduse la vânzare aceste configurații și la ce prețuri vor fi vândute ținând cont de faptul că modelul cu 8 GB RAM + 128 GB stocare flash are un preț recomandat de producător de 500 euro pe piața din China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×