Huawei va desfășura mâine campania de reduceri “Honor Gala Day”; promoția se desfășoară și în România

Autor:  | Publicat în:  Huawei 991 ori
<b>Huawei va desfășura mâine campania de reduceri “Honor Gala Day”; promoția se desfășoară și în România</b>M&acirc;ine, pe data de 11 noiembrie, cei de la Huawei vor desfășura o campanie specială de reduceri la nivel global, eveniment cunoscut sub denumirea de Honor Gala Day. Ni se dezvăluie că această campanie are ca scop principal popularizarea...

Mâine, pe data de 11 noiembrie, cei de la Huawei vor desfășura o campanie specială de reduceri la nivel global, eveniment cunoscut sub denumirea de Honor Gala Day. Ni se dezvăluie că această campanie are ca scop principal popularizarea sub-brandului Honor în unele țări, cum este și România.

Astfel, achiziția unui smartphone Honor 7 prin intermediul eMAG.ro va fi răsplătită printr-un voucher ce oferă 3 luni de acces gratuit la serviciul de streaming audio Spotify. Totuși, Spotify nu a sosit oficial în România, iar creearea unui cont din țară este practic imposibilă.

Pe alte piețe în schimb, cum este și Mexic, Huawei oferă cadouri pentru fiecare achiziție de smartphone, dar și 50% reducere pentru toate modelele comercializate. De asemenea, în alte țări europene (Germania, Franța, Spania, Italia, UK, Olanda), Huawei vine cu accesorii cadou la achiziția unui telefon, și cu 50% reducere pentru toate accesorii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×