O carcasă unibody cu spate din sticlă este adusă în discuție pentru LG G6; adio baterie înlăturabilă!

960 ori
<b>O carcasă unibody cu spate din sticlă este adusă în discuție pentru LG G6; adio baterie înlăturabilă!</b>Continuă atât zvonurile despre Samsung Galaxy S8, cât și cele despre LG G6. Despre acest din urmă dispozitiv aflăm astăzi faptul că se ia în calcul posibilitatea unei carcase unibody cu ramă metalică și suprafețe din sticlă, detaliu ce ne duce din start

Sud-coreenii de la LG Electronics se pare că nu vor renunța doar la conceptul de modularitate pentru următorul flagship numit G6, ci și la bateria înlăturabilă. Conform unui raport recent ajuns în mediul online, LG G6 urmează a sosi într-o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă, detaliu ce ne dezvăluie din start că nu vom mai putea schimba bateria la nevoie precum puteam în cazul actualului flagship de pe piață.

Un lucru ce va fi păstrat totuși, va fi jack-ul audio de 3.5 mm - o dotare ce a început să dispară de pe mai toate flagship-urile, Galaxy S8 fiind unul dintre noile terminale ce va adopta acest trend. Vom mai primi și certificare pentru rezistență la apă și praf, o cameră frontală cu scanner de iris și cel mai probabil procesorul Qualcomm Snapdragon 835.

Rămâne de văzut când vor sosi și primele imagini cu acest nou handset al cărui design ar trebui să fie în mare parte gata, asta în eventualitatea în care compania sud-coreeană are de gând să îl prezinte la Mobile World Congress 2017. Aflăm mai multe în perioada următoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×