Ultima versiune beta Android Nougat pentru Galaxy S7 și S7 Edge schimbă numele lui TouchWiz în Samsung Experience

2.215 ori
<b>Ultima versiune beta Android Nougat pentru Galaxy S7 și S7 Edge schimbă numele lui TouchWiz în Samsung Experience</b>De ceva timp cei de la Samsung au demarat în diverse regiuni un program de testare beta a lui Android 7.0 Nougat pentru smartphone-urile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Ultima actualizare a acestei versiuni vine să

Sud-coreenii de la Samsung au demarat de ceva vreme și un program de testare beta a lui Android 7.0 Nougat pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, program care din păcate a ajuns doar în anumite regiuni. Descoperim astăzi că cea mai nouă actualizare a versiunii beta aduce printre altele și o nouă denumire pentru TouchWiz, UI care de acum înainte va fi cunoscut drept Samsung Experience.

Samsung Galaxy S7 Edge Beta Nougat

Pe lângă această schimbare, update-ul cu numărul 3 ne mai aduce printre altele și aplicația Samsung Note, Samsung Pass, un buton pentru auto-luminozitate în secțiunea QuickPanel și mutarea butonului 'Close All' în partea de jos a secțiunii ce afișează toate aplicațiile deschise în background. 

Samsung Galaxy S7 Edge Beta Nougat

De asemenea, actualizarea rezolvă și câteva bug-uri semnalate de către utilizatori în versiunea precedentă, dar menționează că mai există probleme la care încă se lucrează, precum delay-ul de la apăsarea butonului power și până la aprinderea ecranului. Aflăm că se include aici și patch-ul de securitate din data de 1 decembrie și faptul că update-ul de față sosește într-un pachet cu mărime de 528 MB. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×