Huawei va lansa un telefon Android in toamna lui 2009

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.578 ori
<b>Huawei va lansa un telefon Android in toamna lui 2009</b>Lista companiilor care vor lansa telefoane ce ruleaza OS-ul Android continua sa creasca, astfel ca, dupa ce Samsung ne-a promis un astfel de terminal pentru vara viitoare, iata ca si Huawei pregateste unul, ce va fi lansat cu cateva luni mai tarziu....

Lista companiilor care vor lansa telefoane ce ruleaza OS-ul Android continua sa creasca, astfel ca, dupa ce Samsung ne-a promis un astfel de terminal pentru vara viitoare, iata ca si Huawei pregateste unul, ce va fi lansat cu cateva luni mai tarziu.

Vestea lansarii telefonului vine la doar o saptamana dupa ce compania s-a alaturat OHA, dar stiam deja ca brandul are planuri cu Android in 2009. Purtatorii de cuvant Huawei au afirmat ca smartphone-urile companiei pot fi comandate si produse pentru operatorii australieni, pe baza cererilor acestora.

Compania chineza nu este singura care va comercializa handseturi Android in Australia, Kogan anuntandu-si deja prezenta in "tara cangurilor", prin intermediul modelelor Agora si Agora Pro, care sosesc cu specificatii destul de impresionante.

Sursa: Phandroid.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×