Samsung va lansa primul sau telefon Android in vara lui 2009

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.360 ori
<b>Samsung va lansa primul sau telefon Android in vara lui 2009</b>Samsung este unul dintre fondatorii Aliantei Open Handset, care se ocupa cu dezvoltarea celebrului OS Android, astfel ca era logic sa asistam la o lansare a propriei sale variante de terminal dotat cu acest sistem de operare. Telefonul Samsung Android va...

Samsung este unul dintre fondatorii Aliantei Open Handset, care se ocupa cu dezvoltarea celebrului OS Android, astfel ca era logic sa asistam la o lansare a propriei sale variante de terminal dotat cu acest sistem de operare. Telefonul Samsung Android va sosi pe piata in vara anului viitor, prin intermediul operatorilor T-Mobile si Sprint.

In ce priveste designul, noul telefon se va afla undeva intre Samsung Omnia si Instinct, deci ne asteptam la un look simplu, dar atractiv. Din pacate specificatiile acestui handset nu sunt cunoscute inca, dar e posibil ca telefonul sa fie prezent in cadrului CES 2009, astfel ca vom afla mai mult despre el luna viitoare.

Speram ca noul Android Phone sa ridice stacheta si sa ofere o performanta superioara fata de primul model, atat in ce priveste hardware-ul, cat si software-ul.

Sursa: Unwiredview.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×