Huawei va prezenta primul său telefon cu Windows Phone 8 pe 25 septembrie

1.018 ori
<b>Huawei va prezenta primul său telefon cu Windows Phone 8 pe 25 septembrie</b>Huawei face parte dintre companiile cu care Microsoft colaborează în lansarea primelor telefoane cu Windows Phone 8. Până acum au fost Samsung ATIV S, Nokia Lumia 820 și 920. Toate au în comun procesorul Qualcomm Snapdragon S4 dual-core, 1 GB...

Huawei face parte dintre companiile cu care Microsoft colaborează în lansarea primelor telefoane cu Windows Phone 8. Până acum au fost Samsung ATIV S, Nokia Lumia 820 și 920. Toate au în comun procesorul Qualcomm Snapdragon S4 dual-core, 1 GB memorie RAM.

Au sosit primele informații în mod neoficial legate de device-ul Huawei. Va fi disponibil în mai multe variante de culoare: negru, alb, albastru și roz. Ca design va fi diferit linia de telefoane cu Android în genul seriei Ascend P1/D1. Numele pentru noul smartphone cu Windows Phone 8 ar fi Huawei Ascend W1, particula W vine de la sistemul de operare powered by Microsoft.

Prezentarea detaliilor oficiale s-ar face pe 25 septembrie și va fi disponibil din noiembrie și decembrie în Europa, China și SUA.

Observați că Huawei urmează după nume grele: Samsung, Nokia, HTC care pe 19 septembrie se spune că vor prezenta trei telefoane cu Windows Phone 8 și pe 25 septembrie urmează și Huawei care se încadrează între primele companii care vor aduce hardware cu WP8. Observați că nume de renume lipsesc momentan: Sony, Motorola, etc.

Presupun că și telefonul Huawei va miza pe procesorul Snapdragon S4 dual-core la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM, Adreno 225 GPU, interfața Modern UI ce va fi identică indiferent de device-ul ce rulează WP8. Mă aștept la un preț de achiziție mai bun.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×