ASUS PadFone 2 cu procesor quad core Își face apariția În baza de date a benchmark-ului AnTuTu

1.162 ori
<b>ASUS PadFone 2 cu procesor quad core Își face apariția În baza de date a benchmark-ului AnTuTu</b>După ce am aflat primele zvonuri despre Samsung Galaxy S IV, iată încă o scurgere de informații mai mult decât interesantă, legată de ASUS PadFone 2. știam deja că va exista acest terminal, deoarece el apăruse într-un slide cu planurile de...

După ce am aflat primele zvonuri despre Samsung Galaxy S IV, iată încă o scurgere de informații mai mult decât interesantă, legată de ASUS PadFone 2. știam deja că va exista acest terminal, deoarece el apăruse într-un slide cu planurile de viitor ale ASUS cu câteva luni în urmă și acum iată că avem și o confirmare în baza de date a lui AnTuTu, faimosul benchmark.

Se pare că terminalul hibrid va debuta undeva către finalul lui 2013, sau poate mai devreme, având în vedere că deja au început testele sale. La momentul rulării benchmark-ului, PadFone 2 folosea un procesor de 1.5 GHz, cel mai probabil un Snapdragon S4 Pro quad core, așa cum se speculează. Terminalul rulează Android 4.0.4 în acest caz, dar el ar putea debuta cu Jelly Bean la bord sau, având în vedere că vine în 2012, poate chiar cu Android Key Lime Pie. în fine, se zvonește și acest nou hibrid ar sosi cu 2 GB RAM și mă aștept și la câteva schimbări ușoare de design.

în mare conceptul de PadFone adică telefon/tableta și laptop ar trebui să rămână același, deoarece era foarte bun, dar se poate umbla la grosime și anumite aspecte de design. Spre exemplu telefonul ar putea fi integrat mai discret decât printr-o zonă foarte îngroșata a tabletei, cine știe? O altă inovație ar fi ca tableta și telefonul să aibă propriile memorii Flash, sau ca tableta să amplifice unele funcții, oferind o lentilă în plus pentru cameră, difuzor mult mai puternic, să își adauge extra RAM la cel al telefonului sau alte asemenea upgrade-uri.

Evident, acestea din urmă sunt doar speculațiile mele și probabil vom afla mai multe la MWC 2013!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×