Windows Phone 8 ar integra notificări pentru Facebook și Twitter

1.076 ori
<b>Windows Phone 8 ar integra notificări pentru Facebook și Twitter</b>La prezentarea telefoanelor Lumia cu Windows Phone 8 din New York pe 5 septembrie 2012 se pare că a scăpat un detaliu în ecranul de blocare al lui Lumia 920 atunci când era prezentată încărcarea wireless. &nbsp; Se vede clar că Windows Phone 8 va...

La prezentarea telefoanelor Lumia cu Windows Phone 8 din New York pe 5 septembrie 2012 se pare că a scăpat un detaliu în ecranul de blocare al lui Lumia 920 atunci când era prezentată încărcarea wireless.

Se vede clar că Windows Phone 8 va suporta notificările pentru rețelele sociale: Facebook și Twitter sunt vizibile în captura de ecran. Windows Phone 8 a ajuns la stadiul RTM și a început a fi livrat către companiile ce fac hardware pe acest sistem de operare. Mă aștept să avem mai multe lansări de telefoane cu WP8 în viitorul apropiat pe lângă HTC pe 19 septembrie cu trei modele, Huawei cu cel puțin un singur smartphone din 25 septembrie.

Aștept cu interes prezentarea finală a Windows Phone 8, un sistem de operare ce împarte același kernel cu Windows 8 - Windows NT. Va fi singurul sistem de operare cu șanse reale în a concura cu Android și iOS. Auspiciile sunt pozitive, depinde de Microsoft cum își va poziționa produsul și cum va atrage operatori de telefonie către telefoanele cu sistemul său de operare mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×