Huawei Watch poate prelua acum apeluri telefonice, în urma umei actualizări software

Autor:  | Publicat în:  Huawei 900 ori
<b>Huawei Watch poate prelua acum apeluri telefonice, în urma umei actualizări software</b>Huawei Watch, primul smarwatch cu Android Wear al companiei chineze a primit o actualizarea software &icirc;n această săptăm&acirc;nă, care &icirc;i permite să preia apeluri telefonice, dar şi să le iniţieze, direct de la &icirc;ncheietură....

Huawei Watch, primul smarwatch cu Android Wear al companiei chineze a primit o actualizarea software în această săptămână, care îi permite să preia apeluri telefonice, dar şi să le iniţieze, direct de la încheietură.

Se activează astfel difuzorul încorporat în ceas şi veţi putea şi să redaţi melodii pe acest device. Lansat în România în luna octombrie , smartwatchul a ajuns în magazine la un preţ de 399 de euro şi vine cu o varietate de curele, din piele sau metal. Noua versiune de software poate fi instalată de toţi utilizatorii Huawei Watch chiar acum şi pentru a face acest lucru, trebuie că terminalul să fie complet încărcat şi să fie accesata secţiunea Actualizări de soft, din meniul smartwatchului.

Huawei Watch oferă şi posbilitatea de a vedea emailurile primite, notificări din reţelele de socializare şi monitorizează şi bătăile inimii şi caloriile consumate. Cu un display luminos AMOLED la bord, terminalul are un sasiu din oţel inoxidabil, acoperit cu sticlă de safir şi el vine cu 6 finisaje. Preţurile pornesc de la 1599 lei la eMAG.ro şi există şi o variantă aurie preţioasă de 3435 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×