Vernee, un nou brand din China ce ne pregătește smartphone-uri de top; Apollo este un prim model cu 6 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Vernee 1.448 ori
<b>Vernee, un nou brand din China ce ne pregătește smartphone-uri de top; Apollo este un prim model cu 6 GB RAM</b>Anul 2016 se anunță a fi o perioadă interesantă &icirc;n ceea ce privește lansările de smartphone-uri, an &icirc;n care am primit deja un prim smartphone cu 6 GB memorie RAM, și anume modelul Vivo Xplay 5. Cum era de așteptat, nici alți...

Anul 2016 se anunță a fi o perioadă interesantă în ceea ce privește lansările de smartphone-uri, an în care am primit deja un prim smartphone cu 6 GB memorie RAM, și anume modelul Vivo Xplay 5. Cum era de așteptat, nici alți producători nu stau deoparte, și pregătesc terminale similare din zona high-end.

O nouă companie ce își anunță astăzi intrarea pe piața chineză este și Vernee, producător ce va începe livrarea primului său smartphone din aprilie. Telefonul în cauză se numește Vernee Apollo, iar după cum v-ați putut da seama, este vorba despre un model ce aduce de asemenea 6 GB memorie RAM.

Și restul specificațiilor sale se regăsesc în zona high-end, fiind vorba despre un procesor deca-core MediaTek Helio X20 aici, și de un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli). De asemenea, ni se promite 128 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală Sony IMX230 de 21 megapixeli și un senzor frontal de 8 megapixeli.

Mai primim un port USB Type-C, dar și tehnologia 3D Touch ce începe să-și facă apariția pe terminalele Android din ce în ce mai mult. După cum v-ați dat seama și din imaginea de mai sus, telefonul este unul complet metalic, device al cărui design trebuie să spunem că nu este unul original.

Din start observăm că telefonul aduce foarte mult cu Huawei Mate 8 la capitolul design, lucru ce nu este deloc rău mai ales dacă avem parte de o atenție la detalii la fel de mare. Dacă și prețul se va dovedi la fel de bun pe cât sună lista de specificații, atunci Vernee Apollo ar putea cuceri piața chineză în următoarele luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×