Huawei Y635-TL00 primește certificarea TENAA și Bluetooth SIG, un nou terminal LTE cu dotări modeste

668 ori
<b>Huawei Y635-TL00 primește certificarea TENAA și Bluetooth SIG, un nou terminal LTE cu dotări modeste</b>Huawei pregătește un nou smartphone cu suport LTE și specificații modeste, iar deocamdată avem doar numele de cod pentru acest model. E vorba despre Huawei Y635-TL00, care a primit certificarea de la TENAA și Bluetooth SIG&nbsp;deocamdată. Acest...

Huawei pregătește un nou smartphone cu suport LTE și specificații modeste, iar deocamdată avem doar numele de cod pentru acest model. E vorba despre Huawei Y635-TL00, care a primit certificarea de la TENAA și Bluetooth SIG deocamdată.

Acest model are specificațiile low end confirmate de simplul fapt că are o cameră principală fără blitz, asta dacă ea nu a primit un blitz în formă de inel în jurul camerei, ceea ce nu pare prea probabil aici. Terminalul vine cu un procesor quad core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și 4 GB stocare, plus slot microSD cu suport pentru până la 32 GB stocare.

Y635-TL00 mai include și suport TD-LTE, un display TFT cu rezoluție de 854 x 480 pixeli, o cameră principală de 5 MP și una frontală de 2 MP. Handsetul măsoară 10.2 mm în grosime, cântărește 180 de grame și are un design destul de banal și masiv. Un preț peste 100 de dolari pentru acest model m-ar mira.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×