Huawei Mate 8 apare În primele imagini live; iată cum arată noul phablet de 6+ inch

Autor:  | Publicat în:  Huawei 928 ori
<b>Huawei Mate 8 apare În primele imagini live; iată cum arată noul phablet de 6+ inch</b>După o primă parte a săptămânii ocupată de leak-uri cu HTC One M9, se pare că acum în peisaj își face apariția și Mate 8, următorul phablet al companiei chineze Huawei. Prin intermediul unui pont trimis la redacția celor de la Gizchina avem...

După o primă parte a săptămânii ocupată de leak-uri cu HTC One M9, se pare că acum în peisaj își face apariția și Mate 8, următorul phablet al companiei chineze Huawei. Prin intermediul unui pont trimis la redacția celor de la Gizchina avem ocazia să aruncăm o mică privire asupra unor fotografii live ce prezintă presupusul Mate 8.

Din câte putem remarca, acest produs păstrează linia de design a modelului actual, dar ne aduce totodată și un display ceva mai mare, fiind vehiculat un panou de peste 6 inch. La fel ca și în cazul actualului Mate, vom primi la pachet un senzor pentru amprente stiuat pe spatele carcasei sub camera foto.

Huawei Mate 8

Potrivit unor informații ajunse de curând pe web, Huawei Mate 8 ar putea include un procesor Kirin 950 și un chip de 4 GB memorie RAM. Se așteaptă ca Huawei să anunțe oficial noul phablet în cadrul Mobile World Congress din luna martie, sau ceva mai târziu în cursul acestui an.

Huawei Mate 8

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×