Apple Watch este un alt device purtabil ce va dezamăgi la capitolul autonomie

846 ori
<b>Apple Watch este un alt device purtabil ce va dezamăgi la capitolul autonomie</b>Urmând exemplul altor producători de pe piață, cei de la Apple au anunțat anul trecut un prim ceas inteligent denumit Apple Watch, device care încă nu poate fi achiziționat de către fanii brandului din Cupertino. Deși acesta arată foarte bine,...

Urmând exemplul altor producători de pe piață, cei de la Apple au anunțat anul trecut un prim ceas inteligent denumit Apple Watch, device care încă nu poate fi achiziționat de către fanii brandului din Cupertino. Deși acesta arată foarte bine, la fel ca majoritatea ceasurilor de pe piață și bateria sa va fi una dezamăgitoare.

Potrivit unor surse din domeniu, datorită faptului că Apple a optat pentru un procesor puternic și un display de top, bateria sa ar putea oferi doar câteva ore de autonomie într-un ritm moderat de utilizare. Aflăm că la interior, Apple Watch beneficiază de un chip Apple S1 ce este aproape de performanța lui Apple A5, iar display-ul Retina de pe device este capabil să ofere imagini la 60 fps.

Apple Watch este un alt device purtabil ce va dezamăgi la capitolul autonomie

De asemenea, ne este dezvăluit și faptul că ceasul celor de la Apple va oferi 2.5 ore de autonomie într-o utilizare intensă a aplicațiilor, 3.5 ore de navigare standard, sau 4 ore în modul de tracking a activității sportive.

Cu toate acestea, se pare că Apple are în vedere faptul că majoritatea utilizatorilor vor utiliza ceasul doar pentru intervale scurte de timp în cursul unei zile, și astfel se poate obține o autonomie de până la 19 ore. Vă reamintim că prețul pentru varianta din aluminiu a lui Apple Watch va fi de 394$. Sunteți dispuși să cheltuiți această sumă pentru un asemenea device?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×