Samsung Galaxy Note 9 apare deja sub nume de cod pe paginile de suport Samsung: SM-N960U

1.310 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 apare deja sub nume de cod pe paginile de suport Samsung: SM-N960U</b>Se vorbește din ce în ce mai mult despre Samsung Galaxy Note 9 în ultima perioadă, un telefon care și-a făcut apariția atât în benchmark-uri, cât și în unele leak-uri de curând. Am descoperit că sud-coreenii vor decide în această lună soarta

Ca de obicei, imediat cum se termină cu hype-ul în jurul unui Galaxy S, începem să ne gândim cum va arăta şi funcţiona următorul Galaxy Note. De această dată e vorba despre Samsung Galaxy Note 9, care a început să apară pe pagini oficiale de suport Samsung, sub numele de cod SM-N960U.

Galaxy Note 9

Acelaşi telefon apăruse şi în GeekBench cu câteva ore în urmă, cu 6 GB RAM şi procesor Qualcomm Snapdragon 845. Era acelaşi nume de cod SM-N960U, deci aceasta este varianta cu Snapdragon. Mă gândesc că modelul cu Exynos va avea un CPU Exynos 9810, deci acelaşi de pe Galaxy S9. La bord se află Android 8.1 Oreo, iar scorurile erau destul de mari, dar apropiate totuşi de cele obţinute de noi cu Galaxy S9+ varianta Exynos.

Galaxy Note 9 e aşteptat să aducă un ecran de 6.3 inch cu rezoluţie WQHD+, margini curbate şi corp din sticlă şi metal. Probabil va fi la fel de îngust în talie ca Note 8, doar că va avea muchiile ecranului mai subţiri, după model S9. Câteva din elementele de pe S9+ ar trebui să fie aici, de la camera cu deschidere variabilă, până la filmarea Super Slow Motion şi AR Emoji.

Stylus-ul ar trebui să primească funcţii, eventual la capitolul nivel de presiune, interacţiuni pentru desen şi input şi paleta Air View. Îl aşteptăm prin august-septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×