Huawei Y9 (2018) primeşte certificarea FCC; va fi un smartphone de buget cu cameră duală

1.089 ori
<b>Huawei Y9 (2018) primeşte certificarea FCC; va fi un smartphone de buget cu cameră duală</b>Chinezii de la Huawei pregătesc noi telefoane de buget cu ecran 18:9, un exemplu recent fiind și Huawei Y9 2018. Acest model tocmai ce a primit certificarea FCC de curând și astfel avem ocazia să îl vedem la față prin intermediul unor fotografii

Până şi smartphone-urile de buget de la Huawei sunt gata să primească o abordare ceva mai high end, cel puţin la capitolul cameră. Huawei Y9 (2018) spre exemplu va veni cu o cameră duală şi terminalul tocmai a primit o scăpare într-o galerie generoasă de imagini, ce provin de la autoritatea FCC care a certificat recent handsetul.

Huawei Y9 2018

Nu ştim în ce măsură are şanse acest model să debuteze prin operatorii din SUA, având în vedere disputa dintre Huawei şi aceste companii, dar măcar terminalul e pregătit pentru lansare. Cel mai nou smartphone Huawei vine cu aspect 18:9 pentru ecran şi decupaj de antene în stil iPhone 7. Telefonul are un corp metalic unibody din aluminiu, iar sursele afirmă că va sosi cu senzori de 13 MP şi 2 MP pentru camera din spate.

Huawei Y9 2018

Aceasta va oferi şi o funcţie Portrait/Bokeh, iar în centrul spatelui se află și un scanner de amprente. Acesta va fi un smartphone dual SIM, cu slot SIM hibrid, ce poate găzdui şi un card microSD. Jos se află jack-ul audio şi portul microUSB, dar şi difuzorul. În general modelele din seria Y vin cu 2-3 GB RAM, rezoluţii HD pentru ecran şi chiar procesor MediaTek sau Snapdragon.

De obicei stau binişor la baterie şi au preţuri foarte, foarte mici, pe la 150 de dolari uneori chiar.

Huawei Y9 2018

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×