Huse ale lui Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Plus dezvăluite de Mobiledirect.ro

2.157 ori
<b>Huse ale lui Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Plus dezvăluite de Mobiledirect.ro</b>Imagini cu huse pentru telefoanele Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Plus au ajuns la noi astăzi, mulţumită celor de la Mobiledirect.ro. &Icirc;n ultimele săptăm&acirc;ni, viitoarele handseturi au primit multiple scăpări de genul şi accesoriile din...

Imagini cu huse pentru telefoanele Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Plus au ajuns la noi astăzi, mulţumită celor de la Mobiledirect.ro. În ultimele săptămâni, viitoarele handseturi au primit multiple scăpări de genul şi accesoriile din aceste imagini confirma ce am aflat până acum.

Sursa scăpărilor afirmă că a testat husele pe telefoane în fabrică şi mentioneaza că handseturile sunt similare ca materiale şi construcţie cu generaţia anterioară de smartphone-uri. Remarcăm un decupaj generos pentru camera lui Galaxy S7 şi 3 decupaje în zona inferioară, pentru portul USB (sau USB Type C), difuzor şi jack audio.

Noi huse ale lui Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Plus descoperite de Mobiledirect.ro

Samsung Galaxy S7 Plus pare a adopta acelaşi format, dar cu un corp de dimensiuni mai mari. E păstrat şi butonul Home fizic, cu scanner de amprente integrat şi remarcăm o muchie metalică solidă desenată pe acel placeholder din carton. Reţineţi că zvonurile vorbesc despre un ecran de 6 inch pe Samsung Galaxy S7 Plus, deci va fi un phablet de mari dimensiuni.

Nu observ să existe vreun decupaj special sau vreun indiciu cu privire la prezenţa unui slot microSD la bord, părerile fiind împărţite în privinţa acestei dotări, printre zvonaci. Mă aştept la o avalanşă de astfel de scăpări în perioada următoare.

Mulţumim Mobiledirect.ro pentru imagini!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×