Huse destinate lui Sony Xperia XZ3 confirmă prezența unei singure camere foto în spate; Zărim și ecranul curbat

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.449 ori
<b>Huse destinate lui Sony Xperia XZ3 confirmă prezența unei singure camere foto în spate; Zărim și ecranul curbat</b>În cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 din Berlin așteptăm printre altele și debutul smartphone-ului Sony Xperia XZ3, terminal care la prima vedere pare a fi doar un facelift pentru XZ2. Vine la doar câteva luni distanță și în ciuda zvonurilor

Ediția IFA din acest an ne va aduce printre altele și lansarea smartphone-ului Sony Xperia XZ3, telefon care la prima vedere nu pare a fi decât un mic facelift pentru XZ2. Nu se vor schimba multe nici la nivel hardware, dar dintr-un motiv sau altul japonezii vor să aducă iată un succesor pe piață, unul pe care îl vedem astăzi reprezentat prin intermediul unor randări ce sosesc din partea unor producători de huse și accesorii.

Materialele confirmă faptul că în spate vom avea o singură cameră foto și nu una duală precum speculau unii la un moment dat și totodată observăm că se păstrează scanner-ul de amprente fizic și setup-ul de senzori de deasupra senzorului foto. Ce se schimbă la nivel de design este ecranul care acum este ușor curbat spre marginile laterale (stânga-dreapta) și care contribuie la un look mai arătos.

În rest corpul telefonului pare a fi la fel de masiv și gros precum cel al predecesorului și mai presus de atât se pare că bateria va fi mai mică. O certificare ANATEL din Brazilia sugerează prezența unei baterii de 3060 mAh vs. unitatea de 3180 mAh regăsită pe flagship-ul XZ2. Printre alte dotări vom mai aveam 4 sau 6 GB RAM, 64 GB de stocare flash și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845. 

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×