Sony Xperia L3 este certificat și de FCC; Confirmă design-ul frontal cu margini generoase sus și jos

1.107 ori
<b>Sony Xperia L3 este certificat și de FCC; Confirmă design-ul frontal cu margini generoase sus și jos</b>Printre terminalele pe care japonezii de la Sony le pregătesc pentru debut se numără și Sony Xperia L3, telefon pe care l-am văzut anterior într-o serie de randări detaliate și care de curând primea certificarea în Rusia. Acum aflăm că

Printre terminalele pe care japonezii de la Sony le pregătesc pentru debut se numără și Sony Xperia L3, telefon pe care l-am văzut anterior într-o serie de randări detaliate și care de curând primea certificarea în Rusia. Acum aflăm că smartphone-ul tocmai ce a bifat certificarea și din partea celor de la FCC, documentele în cauză dezvăluind și o schiță menită să confirme design-ul văzut în acele imagini.

Sony Xperia l3

După cum se poate observa, telefonul apare menționat în certificare cu ID-ul PY7-50241M și vedem atât slotul SIM, cât și marginile generoase de sus și jos care nu prea definesc un smartphone al anului 2018 și cu atât mai puțin unul demn de 2019. Xperia L3 măsoară 165.6 mm în lungime, ceea ce înseamnă că ecranul va fi o unitate de 5.73 inch.

Nu este clar ce rezoluție vom primi aici, dar ar fi cazul să vedem măcar FHD+. La interior se va afla un cipset Snapdragon de buget și probabil vom avea 3 sau 4 GB RAM și 32 GB sau 64 GB de stocare flash la bord. Randările precedente dezvăluiau un scanner de amprente plasat lateral și faptul că telefonul va sosi într-o carcasă din policarbonat glossy.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×