Sony Xperia XZ3 are capacitatea bateriei divulgată de autoritatea braziliană ANATEL; Regres sau progres față de XZ2?

3.022 ori
<b>Sony Xperia XZ3 are capacitatea bateriei divulgată de autoritatea braziliană ANATEL; Regres sau progres față de XZ2?</b>Japonezii de la Sony au în plan lansarea smartphone-ului Xperia XZ3 în cadrul târgului IFA 2018 din Berlin, telefon care a avut parte de suficiente scăpări în ultima vreme. Chiar astăzi descoperim o certificare sosită tocmai din Brazilia care

Mai mult ca sigur ediția IFA din acest an va fi marcată și de lansarea lui Sony Xperia XZ3, un flagship care va sosi mult mai devreme decât ne așteptam și care nu va oferi prea multe schimbări din câte am aflat pe seama leak-urilor. La ultima verificare am descoperit că terminalul cel nou pregătit de japonezi va avea dimensiuni similare cu cele purtate de către XZ2, spatele glossy curbat fiind de asemenea curbat.

Xperia XZ3

Ce se schimbă este panoul frontal și ecranul care are muchii ceva mai curbate, o abordare care contribuie la obținerea unui look ceva mai arătos. Chiar și așa astăzi aflăm că telefonul nu va oferi mari upgrade-uri la nivel hardware, urmând a opta pentru același procesor Snapdragon 845, pentru 4 sau 6 GB RAM și pentru un ecran IPS LCD cu rezoluție Full HD+.

Mai mult de atât, o certificare marca ANATEL sosită astăzi din Brazilia dezvăluie că telefonul va avea o baterie mai slabă decât predecesorul și anume o unitate de 3060 mAh comparativ cu bateria de 3180 mAh prezentă pe Xperia XZ2. Nu știm motivul pentru care japonezii nu reușesc să aducă baterii mai mari pe un asemenea telefon care ajunge să măsoare chiar 11 mm în grosime și să cântărească aproape 200 grame..

Cum este vorba despre o certificare cât se poate de reală aici, aceasta va fi capacitatea bateriei lui XZ3, fapt ce nu poate decât să dezamăgească. Să vedem totuși ce alte lucruri mai promite flagship-ul.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×