Motorola One Power apare în noi fotografii, aduce cu iPhone X şi Moto P30

1.232 ori
<b>Motorola One Power apare în noi fotografii, aduce cu iPhone X şi Moto P30</b>Astăzi apar online și noi fotografii ce ni-l prezintă pe Motorola One Power, terminal care împrumută o serie de trăsături de la iPhone X, dar și de la recent anunțatul P30. Vedem generosul decupaj din zona superioară a ecranului, respectiv

În această săptămână Motorola a inaugurat designul cu breton odată cu lansarea lui Moto P30, dar acesta este doar începutul. Încă îl aşteptăm pe Moto One Power, care ar putea foarte bine să fie o versiune derivată din Moto P30. Între timp apar noi fotografii cu acest terminal.

Considerat succesor spiritual pentru Moto X4, handsetul ar urma să vină cu Android stock la bord, probabil în cadrul lui Android One. Acesta este un telefon cu ecran de 6.2 inch cu breton şi un spate ce aminteşte de iPhone X şi Moto P30. E bizar că nu se vede bretonul în aceste fotografii, ca şi cum ar fi fost ascuns de cel care făcea hands on. Conform scăpărilor, acest telefon va aduce o cameră principală de 16 MP şi una secundară de 5 MP pentru captura adâncimii, dar şi o cameră selfie de 8 MP.

Vom vedea şi un procesor Snapdragon 636 la interior, 6 GB RAM, 64 GB stocare şi o baterie foarte generoasă, de 4850 mAh, deşi se vorbea şi despre 3780 mAh la un moment dat. Nu e exclus să vedem şi o versiune ceva mai modestă, cu doar 4 GB RAM şi preţ mai mic. Moto One Power ar putea debuta la IFA 2018 la finalul acestei luni și pare să fie un rival pentru ZenFone 5, Nokia X6 şi unele midrangere Oppo şi Vivo.

Cum Moto X4 a fost foarte apreciat de noi, acest “Moto X5” are toate șansele să facă la rândul său valuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×