OnePlus 6T se arată din nou la față prin intermediul unor randări de huse

1.682 ori
<b>OnePlus 6T se arată din nou la față prin intermediul unor randări de huse</b>Unul dintre cele mai așteptate telefoane ale sfârșitului de an este și OnePlus 6T, terminal care potrivit leak-urilor urmează a debuta oficial pe data de 17 octombrie. În așteptarea lansării continuă și leak-urile, materiale prin intermediul

La mijlocul acestei luni are programat un debut oficial și smartphone-ul OnePlus 6T, un flagship de sfârșit de an care va inaugura o abordare nouă de design, cea a decupajului în stil "picătură de apă". Cum era de așteptat, leak-urile continuă până atunci, astăzi sosind pe de o parte vestea că livrările telefonului sunt programate să înceapă din 30 octombrie și pe de alte parte sosind și o serie de randări ale dispozitivului.

OnePlus 6T

Imaginile pe care le vedeți aici provin din partea producătorului de huse Olixar și ne prezintă diferite stiluri, de la modele transparente cu textură punctată în spate și variații de culoare speciale și până la versiuni rugged pentru extra rezistență. Se confirmă câteva dintre aspectele deja știute precum noul decupaj și camera duală din spate însoțită de bliț dual-tone.

OnePlus 6T

Nu mai avem parte de jack audio din păcate, semn că am putea primi certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. Telefonul de față este așteptat și cu ecran AMOLED FHD+ de 6.4 inch, cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 și cu 6 sau 8 GB de RAM în funcție de varianta aleasă. Va avea și până la 256 GB de stocare, baterie de 3700 mAh și o cameră duală cu bokeh în spate.

Cel mai probabil prețurile vor crește cu câțiva zeci de euro comparativ cu actualele variante de OnePlus 6 disponibile la vânzare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×