Hyundai Mobile pregateste zeci de telefoane pentru Europa in 2009

Autor:  | Publicat în:  Hyundai 969 ori
<b>Hyundai Mobile pregateste zeci de telefoane pentru Europa in 2009</b>Hyundai se pregateste sa isi creasca popularitatea pe piata europeana, promitand lansarea a nu mai putin de 10-15 terminale mobile in Marea Britanie in 2009. Odata cu aparitia filialei Hyundai Mobile UK este continuat succesul obtinut in Ungaria, Slovenia...

Hyundai se pregateste sa isi creasca popularitatea pe piata europeana, promitand lansarea a nu mai putin de 10-15 terminale mobile in Marea Britanie in 2009.

Odata cu aparitia filialei Hyundai Mobile UK este continuat succesul obtinut in Ungaria, Slovenia si Germania, iar compania a anuntat ca doreste sa detina o cota de piata de 3-5% in urmatorii 5 ani, in UK. Telefoanele Hyundai se vor folosi si de imaginea pozitiva a brandului, compania fiind unul dintre cei mai mari 5 producatori de automobile din lume.

De asemenea, aflam ca Hyundai ocupa locul 72 la nivel mondial, ca valoare a brandului, dupa cum afirma Norbert Winkler, CEO al Hyundai Mobile Europe. Oficialii filialei afirma ca firma se va axa pe inovatii, produse de nisa si terminale destinate publicului de masa. Printre handseturile lansate in 2009 se vor numara si telefoane business Windows Mobile, care vor sosi pe piata in prima jumatate a anului.

Sursa: Pocket-lint.co.uk

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×