i-mate prezinta un terminal Windows Mobile de mici dimensiuni

Autor:  | Publicat în:  i-mate 1.051 ori
<b>i-mate prezinta un terminal Windows Mobile de mici dimensiuni</b>De vreme ce Acer si-a prezentat smartphone-urile la Mobile World Congress 2009, iar Garmin-Asus are planuri mari de asemenea, i-mate nu putea lipsi din randul nou-venitilor pe piata telefoanelor mobile. Astfel, compania a prezentat ieri la MWC 2009...

De vreme ce Acer si-a prezentat smartphone-urile la Mobile World Congress 2009, iar Garmin-Asus are planuri mari de asemenea, i-mate nu putea lipsi din randul nou-venitilor pe piata telefoanelor mobile. Astfel, compania a prezentat ieri la MWC 2009 handsetul din imaginea urmatoare:

In ciuda faptului ca ieri a fost lansat OS-ul Windows Mobile 6.5, iata ca vor mai exista si terminale dotate cu Windows Mobile 6.1, printre care se numara si acest nou i-mate. Noul telefon este doar un prototip, deocamdata si un rezultat al studiilor asupra designului, efectuate de catre compania producatoare.

Handsetul poate fi considerat o optiune excelenta in ce priveste mesageria text, IM si email-ul, desi dimensiunile sale reduse il asemeana mai degraba cu un Motorola Q9h, decat cu ceea ce numim de obicei smartphone.

Sursa: PocketNow.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×