Palm Pre este prezentat intr-un clip video stil Apple

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.078 ori
<b>Palm Pre este prezentat intr-un clip video stil Apple</b>De cand cu Mobile World Congress 2009 si numarul urias de terminale performante scapate pe web, Palm Pre nu mai este in atentia publicului, dupa ce a fost starul showului CES 2009. Iata totusi, ca un nou clip video de prezentare a handsetului ne aduce...

De cand cu Mobile World Congress 2009 si numarul urias de terminale performante scapate pe web, Palm Pre nu mai este in atentia publicului, dupa ce a fost starul showului CES 2009. Iata totusi, ca un nou clip video de prezentare a handsetului ne aduce aminte de ce intreaga comunitate a industriei mobile s-a cutremurat atunci cand telefonul a fost anuntat:

Acest terminal, dotat cu display touchscreen si noul sistem de operare Palm webOS va face furori in 2009, fiind lansat in exclusivitate prin Sprint, cel mai probabil in perioada mai-iunie. Apple inca ameninta Palm cu procese in legatura cu tehnologiile multi-touch folosite pe acest telefon, de vreme ce compania lui Steve Jobs detine majoritatea patentelor pentru acestea.

Daca vreo trasatura de-a lui Palm Pre va aminteste de iPhone, avem de-a face cu ceva mai mult decat o coincidenta, de vreme ce numerosi fosti angajati Apple au lucrat la noul terminal Palm, folosindu-si poate cunostiintele. Ce este Palm Pre? Ei bine terminalul vine cu o memorie interna de 8 GB, display de 3.1 inch cu rezolutie de 480 x 320 pixeli, tastatura glisanta QWERTY, o camera de 3 megapixeli, GPS si Microsoft Outlook.

Sursa: Gadgetsonthego.net

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×