Experienta hands on cu Samsung OmniaHD, TouchWiz in actiune

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.841 ori
<b>Experienta hands on cu Samsung OmniaHD, TouchWiz in actiune</b>TouchWiz este celebra interfata a celor de la Samsung, menita de obicei sa "acopere" OS-ul Windows Mobile si sa il faca mai usor de utilizat pe terminalele cu touchscreen. Iata ca in cazul lui Samsung OmniaHD, TouchWiz este implementat pe platforma S60 si...

TouchWiz este celebra interfata a celor de la Samsung, menita de obicei sa "acopere" OS-ul Windows Mobile si sa il faca mai usor de utilizat pe terminalele cu touchscreen. Iata ca in cazul lui Samsung OmniaHD, TouchWiz este implementat pe platforma S60 si nu pe Windows Mobile.

Telefonul, prezentat ieri la Mobile World Congress 2009 foloseste varianta TouchWiz S60, la care mai e de lucru, dar UI-ul arata destul de bine chiar si in acest stadiu. Observati in imaginea de mai sus diferenta dintre OmniaHD (stanga) si Samsung Memoir, telefon cu camera de 8 megapixeli care (va) face furori in America.

Samsung OmniaHD dispune de un incredibil ecran AMOLED de 3.7 inchi, care influenteaza marimea telefonului, dar nu destul incat sa incomodeze utilizatorul. De mentionat este faptul ca, in ciuda faptului ca firmware-ul/interfata se afla in stadiu de pre-beta, animatiile 3D s-au prezentat excelent si toate meniurile s-au miscat perfect pe OmniaHD.

Sursa: Engadget

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×