Iată aplicaţia creată de români care îţi aduce Night Mode pe iPhone înainte să debuteze pe iPhone 11

1.969 ori
<b>Iată aplicaţia creată de români care îţi aduce Night Mode pe iPhone înainte să debuteze pe iPhone 11</b>De aproximativ un an trăim ca vampirii, cu o obsesie după moduri Night. Le vrem la camere foto de pe telefoane şi le vrem şi în meniurile din Android şi iOS. Apple s-a ţinut departe de trend până la iOS 13 şi iPhone 11, primind şi Night Mode..

De aproximativ un an trăim ca vampirii, cu o obsesie după moduri Night. Le vrem la camere foto de pe telefoane şi le vrem şi în meniurile din Android şi iOS. Apple s-a ţinut departe de trend până la iOS 13 şi iPhone 11, acesta din urmă primind şi Night Mode la cameră... sau aşa afirmă zvonurile. Până atunci am descoperit o aplicaţie care face asta şi pe iPhone-urile mai vechi.

Practic se caută un rival pentru excelentul Night Sight de pe Pixel 3, care încă nu a putut fi egalat de soluţiile rivale de la OnePlus, Samsung sau Huawei. E drept că Huawei e cel mai aproape totuşi. Cheia e totuşi AI-ul şi procesarea neurală şi cum iPhone-urile au deja un NPU, ne-am putea folosi de el dacă am avea o aplicaţie dedicată. Ea există şi se numeşte NeuralCam Night Camera, descoperită pe un thread Reddit.

Iată aplicaţia care îţi aduce Night Mode pe iPhone înainte să debuteze pe iPhone 11

Dorinţa creatorului său (român) este de a realiza fotografii pe iPhone fix ca şi cele cu Night Sight de pe Pixel. Aplicaţia e totuşi contra cost, având preţul de 2.99 dolari. Ea a fost testată şi lăudată de site-uri că VentureBeat, PetaPixel şi BGR, cu rezultate spectaculoase. Ocupa în acest moment locul 4 în App Store la secţiunea Photo şi e atât de deşteaptă că poate umbla şi la luminozitatea selfie-urilor.

NightCap

Nu necesită trepied sau alte echipamente şi foloseşte machine learning-ul pentru capturi low light mai reuşite. Trebuie doar să ţineţi telefonul nemişcat câteva secunde şi apoi să mai aşteptaţi câteva secunde pentru procesare. Mai există şi alternativa aplicaţiei NightCap, care obţine rezultate similare. Şi ea costa tot 2.99 dolari în App Store.

Pe de altă parte iPhone 11 va veni cu un nou coprocesor, care va fi pus serios la treabă şi va obţine prin modul nativ de captură Night rezultate spectaculoase. Evident dacă mai aveţi sugestii de aplicaţii de gen le aşteptăm în comentarii mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×