Iată câștigătorii concursului "1 an de Androider.ro"

1.289 ori
<b>Iată câștigătorii concursului "1 an de Androider.ro"</b>Concursul organizat cu ocazia împlinirii unui an de existență a lui Androider.ro a ajuns la final, fiind desemnați câștigătorii săi. Ei bine, aflați că locul 1 primește o tabletă AllDro de la Allview România și un telefon Sony Ericsson X10...

Concursul organizat cu ocazia împlinirii unui an de existență a lui Androider.ro a ajuns la final, fiind desemnați câștigătorii săi. Ei bine, aflați că locul 1 primește o tabletă AllDro de la Allview România și un telefon Sony Ericsson X10 Mini Pro, oferit de Sony Ericsson România.

Aplicația câștigătoare este Bebenjoy Farm Animals, creată de către Alin Berce, în vreme ce locul 2 la doar un punct distanță este ocupat de softul Lock It!, creat de către Apostol Gabriel. Acesta a fost premiat cu un telefon Android HTC Wildfire, oferit de către HTC România. Locul 3 este ocupat de către Trif Ovidiu Adrian și aplicația Memory IQ, iar premiul este un device Sony Ericsson LiveView, oferit chiar de către Androider.

Locurile 4 și 5 sunt ocupate la egalitate de puncte de către Iacob Vlad-George cu aplicația Classic Puzzle și Vasile Cătălin cu softul Ramble On. Premiile acestora sunt licențe pentru aplicația de wireframing Flair Builder, iar astfel de licențe au primit și primii 3 premianți. Concursul a fost adresat dezvoltatorilor de aplicații Android, care trebuiau să fie membri Androider.ro și să dezvolte o aplicație până pe 15 mai 2011.

Softul trebuia să fie nou și să nu se afle în Android Market.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×