I'm Color, ceasul Android disponibil În variante multicolore (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 2.088 ori
<b>I'm Color, ceasul Android disponibil În variante multicolore (Video)</b>Urmaș al ceasului I&#39;m Watch, I&#39;m Color este cel mai nou ceas Android, disponibil în 7 variante diferite de culoare. Există deja modele similare pe piață, cum ar fi ceasul-companion Sony Ericsson LiveView, sau proaspăt scăpatul pe web...

Urmaș al ceasului I'm Watch, I'm Color este cel mai nou ceas Android, disponibil în 7 variante diferite de culoare. Există deja modele similare pe piață, cum ar fi ceasul-companion Sony Ericsson LiveView, sau proaspăt scăpatul pe web Motorola Tracy XL.

I'm Color este un accesoriu cu suport pentru numeroase platforme, suportă conectarea la Apple iPhone, modele de smartphone-uri Android și în curând și BlackBerry-uri. Ceasul poate rula aplicații precum Facebook, Twitter, email și trimite mesaje text, după conectarea la un terminal mobil. Puteți să răspundeți la apeluri folosind același accesoriu I'm Color, dacă doriți.

Exact ca în cazul lui Sony Ericsson LiveView, acest ceas se conectează la telefon sau tabletă via Bluetooth, dar se poate sincroniza și prin hotspot WiFi. Kitul software pentru dezvoltatori va fi lansat de creatorii lui I'm Color pe 30 iunie, iar ceasurile vor sosi pe piață în septembrie în variante de culoare albă, verde, galbenă, roșie, roz și neagră.

Prețul unui astfel de gadget este în jur de 249 de euro, sau puteți opta pentru varianta de lux I'm Jewel, cu aur, diamante și un preț de 599 de euro. Iată o prezentare video a produsului și precomanda o puteți efectua aici:

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×