Iată catalogul de produse pregătit de eMAG pentru Black Friday 2014; reducerile așteptate după ora 6:00 AM

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.383 ori
<b>Iată catalogul de produse pregătit de eMAG pentru Black Friday 2014; reducerile așteptate după ora 6:00 AM</b>în vreme ce o mare parte dintre retailerii de pe piață au dat deja startul reducerilor cu ocazia evenimentului de Black Friday, eMAG ne va lasă să cumpărăm abia dimineață. Cu toate acestea, retailer-ul în cauză ne oferă un preview cuprinzător...

în vreme ce o mare parte dintre retailerii de pe piață au dat deja startul reducerilor cu ocazia evenimentului de Black Friday, eMAG ne va lasă să cumpărăm abia dimineață. Cu toate acestea, retailer-ul în cauză ne oferă un preview cuprinzător al produselor pe care le vom regăsi la prețuri speciale.

După cum am precizat și anterior, eMAG ne va încânta cu prețuri foarte bune la consola de jocuri video Sony Play Station 4 ce va costa doar 999 lei, cât și la smartphone-ul Apple iPhone 5s în varianta de culoare argintie cu 16 GB memorie internă ce va fi disponibil la prețul de 1.499 lei.

Iată catalogul de produse pregătit de eMAG pentru mâine dimineață; reducerile așteptate după ora 6:00

Printre alte terminale cu discount-uri de luat în seamă se mai numără și phablet-ul Samsung Galaxy Note 3 - 1.799 lei, LG G2 - 1.139 lei, sau LG Nexus 5, terminal dezvoltat de către Google ce va costa 1.199 lei.

Iată catalogul de produse pregătit de eMAG pentru mâine dimineață; reducerile așteptate după ora 6:00

De asemenea, nu uitați și de tableta iPad Mini ce va costa doar 699 lei, sau de laptop-ul Acer Aspire ES1-512-C99N care aduce un display de 15.6 inch, 2 GB memorie RAM, 500 GB de stocare și un procesor Intel Celeron Dual-core de 2.16 GHz, totul pentru suma de 499 lei. Ne așteptăm ca eMAG să dea startul reducerilor puțin peste ora 6. Le puteți accesa de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×