Evolio Quattro 3G unboxing + concurs: cutie multicoloră, tabletă 3G cu GPS și apelare telefonică la preț atractiv (Video)

Autor:  | Publicat în:  Evolio 5.184 ori
<b>Evolio Quattro 3G unboxing + concurs: cutie multicoloră, tabletă 3G cu GPS și apelare telefonică la preț atractiv (Video)</b>Nici nu au trecut bine 2 săptămâni de la debutul lui Evolio Quattro 3G și deja tableta a sosit la Mobilissimo.ro în teste. Acest device a costă 569 lei și este o tabletă 3G cu GPS și apelare GSM. Hai să vedem ce ne rezervă unboxingul său....

Nici nu au trecut bine 2 săptămâni de la debutul lui Evolio Quattro 3G și deja tableta a sosit la Mobilissimo.ro în teste. Acest device a costă 569 lei și este o tabletă 3G cu GPS și apelare GSM. Hai să vedem ce ne rezervă unboxingul său.

Primim terminalul într-o cutie colorată și puțin cam mare pentru dimensiunile produsului. Evolio Quattro 3G vine cu garanție pe 2 ani și rulează Android 4.2. în cutie se află manualul, încărcătorul și cablul USB, iar tableta integrează un procesor quad core MediaTek MT8382, un ARM Cortex A7 de 1.3 GHz. Ecranul acestui device este unul de 7.85 inch, cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli.

Continutul cutiei lui Evolio Quattro 3G

Grosimea sa este de 9.65 mm, iar greutatea de 398 de grame. Noul model Evolio dispune de o cameră de 2 megapixeli în spate, una frontală de 0.3 MP și 8 GB memorie internă. Avem parte și de slot microSD, 1 GB RAM și o baterie de 4000 mAh. Tableta aduce și obișnuitele opțiuni de conectivitate, printre care și 3G, WiFi, Bluetooth și GPS. Acest model atinge 21 Mbps la viteza de download și 5.76 Mbps la upload. [FORUM]

Puteți câștiga tableta la concurs, dacă urmați regulile de participarede mai jos:

  1. Faceți dovada că urmăriți pagina de Facebook Evolio
  2. Dovada că ați intrat pe pagina oficială a lui Evolio Quattro 3G
  3. Postați un comentariu cu răspuns la întrebarea "Ce caracteristică a tabletei o considerați cea mai importantă?". Comentariul trebuie postat la articolul de unboxing/review.
  4. Share la video/articol pentru unboxing/review pe Facebook pe contul personal

Toate aceste 4 capturi de ecran trebuie trimise la adresa concurs(a)mobilissimo.ro, cu subiect "Evolio Quattro 3G Concurs", împreună cu nume real, adresa și numărul de telefon. Va avea loc apoi o tragere la sorți prin random.org și puteți fi câștigătorul acestui gadget. Data tragerii la sorți o vom comunica în cadrul recenziei.

Revenim foarte curând cu un review detaliat!

Evolio Quattro 3G, prețuri actualizate:

Evolio Quattro 3G unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×