Iată ce punctaj obține noul smartphone HTC One A9 în cadrul testului benchmark AnTuTu

1.813 ori
<b>Iată ce punctaj obține noul smartphone HTC One A9 în cadrul testului benchmark AnTuTu</b>Deși au trecut doar c&acirc;teva zile de la anunțul lui HTC One A9, iată că telefonul a ajuns &icirc;n m&acirc;na unor editori norocoși, cum este și cazul celor de la AndroidPit.com. Aceștia au publicat chiar acum o zi un review destul de...

Deși au trecut doar câteva zile de la anunțul lui HTC One A9, iată că telefonul a ajuns în mâna unor editori norocoși, cum este și cazul celor de la AndroidPit.com. Aceștia au publicat chiar acum o zi un review destul de consistent pentru noul terminal ce aduce foarte mult la nivel de design cu iPhone 6.

Grație acestui review preliminar pe care îl puteți găsi chiar aici, avem ocazia să aflăm cât de bine se descurcă One A9 în cadrul unui test benchmark ca și AnTuTu. Ei bine, după cum cei de la AndroidPit afirmă, această unitate de pre-producție a lui One A9 a obținut un scor de aproximativ 41.000 puncte.

Iată ce punctaj obține noul smartphone HTC One A9 în cadrul testului benchmark AnTuTu

Această cifră îl duce pe HTC One A9 undeva în rândul unor terminale ca și Samsung Galaxy S5, sau LG G3, modele cu chip Snapdragon 801 la bord. Din păcate, AndroidPit nu dezvăluie ce variantă a fost utilizată pentru acest test, HTC One A9 urmând a sosi în versiuni cu 2 și 3 GB memorie RAM.

Vă reamintim că acest mid-range adus pe piață de către HTC, adoptă un procesor de tip octa-core, mai precis un Qualcomm Snapdragon 617 pe 64-bit și tactat la 1.5 GHz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×