Iată ce reduceri atractive mai sunt prezente În campania eMAG Oktoberfest; iPhone 6 scade sub pragul de 3.400 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.184 ori
<b>Iată ce reduceri atractive mai sunt prezente În campania eMAG Oktoberfest; iPhone 6 scade sub pragul de 3.400 lei</b>Deși a debutat acum mai bine de o săptămână, campania de reduceri Oktoberfest organizată de către eMAG este una maraton, aceasta urmând să fie valabilă până la data de 27 octombrie. Astăzi, vă vom prezenta trei cele mai atractive device-uri...

Deși a debutat acum mai bine de o săptămână, campania de reduceri Oktoberfest organizată de către eMAG este una maraton, aceasta urmând să fie valabilă până la data de 27 octombrie. Astăzi, vă vom prezenta trei cele mai atractive device-uri care încă se regăsesc în stocurile eMAG.

Printre acestea se numără și iPhone 6 în versiunea de culoare aurie ce aduce la pachet 16 GB spațiu intern de stocare și o reducere de 9%, prețul său fiind acum sub pragul de 3.400 lei, mai precis 3.389 lei (preț vechi - 3.699 lei).

Allview X2 Twin

Un alt device care ne atrage atenția este și Allview X2 Twin, terminal ce se află în aceste momente pe masa de teste Mobilissimo. Din câte ați remarcat din recenzia noastră, acest smartphone aduce un design foarte atractiv ce combină două panouri de sticlă. Prețul lui Allview X2 Twin este acum de 799 lei.

Samsung Galaxy S4 Value Edition

Nu în ultimul rând, și Samsung Galaxy S4 Value Edition se poate dovedi o achiziție la fel de bună, prețul acestuia fiind acum cu 200 lei mai mic - 1.399 lei. V-ați achiziționat ceva prin intermediul acestei campanii speciale organizate de eMAG? Alte oferte poate chiar mai tentante, găsiți aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×