ASUS pregătește un nou eveniment "Zen" pentru 28 octombrie, ar putea lansa un smartwatch nou și un smartphone

1.080 ori
<b>ASUS pregătește un nou eveniment "Zen" pentru 28 octombrie, ar putea lansa un smartwatch nou și un smartphone</b>ASUS a postat o serie de teasere pe web legate de un eveniment din gama "Zen", programat pentru 28 octombrie. Pe lângă teaserele cu motto-ul "Unlock the Future" avem și două imagini care dezvăluie parțial produsele ce vor sosi peste câteva zile....

ASUS a postat o serie de teasere pe web legate de un eveniment din gama "Zen", programat pentru 28 octombrie. Pe lângă teaserele cu motto-ul "Unlock the Future" avem și două imagini care dezvăluie parțial produsele ce vor sosi peste câteva zile.

Vă reamintesc că firma ASUS nu a fost foarte activă în această toamnă, neavând multe lansări nici la IFA 2014, în comparație cu rivalii săi. Primul teaser prezintă un smartphone cu o margine roșie și ceea ce pare a fi o carcasă metalica cu acel model circular specific seriei Transformer Pad. Apoi vedem un Zenwatch, cu o margine maron/galbenă, probabil o nouă versiune a ceasului smart care a debutat în septembrie.

Noul Zenfone

încă așteptăm noi produse din seria Zenfone, de vreme ce la capitolul tablete ASUS stă bine. Ultimele handseturi Zen de la firma asiatică au fost toate midrange-uri, deci poate că ar fi momentul pentru un smartphone high end. în afară de PadFone-uri, ASUS nu prea și-a încercat mana în zona de telefoane high end... iar acele terminale erau legate de tablete și nu achizitionabile separat.

Zenwatch

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×