Iată ce specificații ar putea aduce la pachet flagship-urile Microsoft Lumia 940 și 940 XL

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.248 ori
<b>Iată ce specificații ar putea aduce la pachet flagship-urile Microsoft Lumia 940 și 940 XL</b>După ce anterior aflam faptul că Microsoft are &icirc;n plan lansarea unui flagship de 5.7 inch &icirc;n această vară, terminal care cel mai probabil va rula Windows Mobile 10, iată că astăzi apar și primele specificații posibile pentru noul...

După ce anterior aflam faptul că Microsoft are în plan lansarea unui flagship de 5.7 inch în această vară, terminal care cel mai probabil va rula Windows Mobile 10, iată că astăzi apar și primele specificații posibile pentru noul device. De asemenea, avem ocazia să aflăm și ce vom găsi la interiorul lui Microsoft Lumia 940.

Aparent, acesta din urmă va aduce un display QHD de 5.2 inch, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 3.000 mAh. Vom avea la dispoziție și o cameră foto principală de 20 megapixeli cu bliț LED, și posibil un senzor frontal de 5 megapixeli.

Cât despre phablet-ul Lumia 940 XL, se pare că Microsoft va integra și pe acest model un panou QHD, de această dată unul de 5.7 inch (2560 x 1440 pixeli). Lista de dotări mai cuprinde un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB RAM, 32 GB memorie internă și o baterie de 3.300 mAh. Cum vi se par aceste specificații pe noile flagship-uri Microsoft?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×