Iată cel mai bun preț din țară pentru phablet-ul Huawei Mate 8 - gigantul cu display de 6 inch

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Preturi 2.058 ori
<b>Iată cel mai bun preț din țară pentru phablet-ul Huawei Mate 8 - gigantul cu display de 6 inch</b>De c&acirc;teva zile pe masa de teste Mobilissimo se află și Huawei Mate 8, un adevărat gigant at&acirc;t prin prisma diagonalei de 6 inch, și a pachetului hardware de top adus aici. Cum majoritatea magazinelor online au &icirc;nceput a comercializa...

De câteva zile pe masa de teste Mobilissimo se află și Huawei Mate 8, un adevărat gigant atât prin prisma diagonalei de 6 inch, și a pachetului hardware de top adus aici. Cum majoritatea magazinelor online au început a comercializa acest model, ne-am hotărât să realizăm un mic research cu privire la prețul său.

Astfel, am ajuns și la cel mai mic preț de comercializare pentru acest produs, suma în cauză fiind de 2.649 lei prin intermediul celor de la eMAG.ro. Este vorba despre versiunea cu 32 GB spațiu intern de stocare și 3 GB memorie RAM, model ce este însoțit de un cadou în valoare de 379 lei - brățară inteligentă Huawei Band B0.

Iată cel mai bun preț din țară pentru phablet-ul Huawei Mate 8 - gigantul cu display de 6 inch

Pe lângă dotările mai sus prezentate, Huawei Mate 8 ne aduce un procesor octa-core HiSilicon Kirin 950 de 2.3 GHz, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu sistem de stabilizare optică. Un senzor de 8 megapixeli se află de asemenea la posturi pentru pasionații de captură selfie.

Beneficiem de A-GPS, 4G LTE, de o baterie de 4000 mAh și de un scanner de amprente amplasat pe spatele device-ul. Din fabrică, telefonul se va livra cu sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow însoțit de interfața producătorului. Iată și celelalte prețuri practicate de către retaileri pentru acest model:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×