LG Electronics prezintă o husă Quick Cover destinată flagship-ului G5; iată imagini și caracteristici

Autor:  | Publicat în:  LG 1.230 ori
<b>LG Electronics prezintă o husă Quick Cover destinată flagship-ului G5; iată imagini și caracteristici</b>Nici o zi fără o știre referitoare la LG G5, cam așa putem descrie situația din ultima săptăm&acirc;nă, perioadă &icirc;n care am aflat specificațiile telefonului, data de lansare, dar și faptul că vom primi un display cu tehnologia Always On....

Nici o zi fără o știre referitoare la LG G5, cam așa putem descrie situația din ultima săptămână, perioadă în care am aflat specificațiile telefonului, data de lansare, dar și faptul că vom primi un display cu tehnologia Always On. Astăzi chiar LG ne oferă detalii despre noul device, odată cu lansarea unei huse destinate acestui terminal.

Ei bine, producătorul sud-coreean a decis să anunțe încă de pe acum o husă Quick Cover compatibilă cu flagship-ul LG G5, accesoriu elegant ce va oferi o metodă interesantă de interacțiune. După cum se poate vedea și în imaginea de mai sus, vom putea răspunde la apeluri prin simpla apăsare direct pe suprafața carcasei.

Ni se pune la dispoziție și o mică fereastră unde vor fi afișate informații despre baterie, ora exactă, dar și notificările. Interesant este și faptul că în comunicatul de presă emis, LG confirmă că modelul G5 va adopta o carcasă metalică, una cu forme rotunjite dacă este să ne luăm după ultimele imagini.

Știm deja că telefonul va aduce un display de 5.5 ~ 5.6 inch cu rezoluție Quad HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și o cameră foto duală compusă dintr-un senzor de 16 megapixeli și un altul de 8 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×