Iată cele 56 de emoji-uri noi care vor sosi în curând pe Android: femeie cu hijab, arici şi sanie

4.235 ori
<b>Iată cele 56 de emoji-uri noi care vor sosi în curând pe Android: femeie cu hijab, arici şi sanie</b>În curând utilizatorii de terminale Android vor remarca implementarea noului pachet de emoji-uri, acesta fiind compus și din 56 noi caractere precum un arici, o sanie și o femei cu hijab. Toate aceste emoticoane ne vor oferi posibilitatea de a ne

Ni se pregăteşte o actualizare pentru Android, dar nu, nu este cea pe care o aşteptăm cu toţii la Android O. E vorba despre un pachet nou de emoji-uri, 56 la număr, care vor sosi pe terminalele Android şi sunt inspirate de la cele noi de pe iOS.

Emoji Android

Primele teasere cu privire la acest pachet de emoticoane apăreau anul trecut, odată cu Unicode 10.0. Consorţiul Unicode confirmase 51 de noi emoji-uri cu luni în urmă, inclusiv simboluri ce prezintă mame alăptând, vampiri, zombii sau dinozauri. Multe dintre emoji-uri au fost incluse în Android O Developer Preview şi iată-le acum gata să ajungă şi pe alte release-uri Android.

Emoji Android

Lista finală o găsiţi mai sus, aceasta fiind actualizarea Emoji 5.0 (Unicode 10.0). Avem şi unele politically correct, precum femeia cu hijab, dar şi nuca de cocos, sandwich, girafa, zebra şi alte nebunii. Va rămâne la latitudinea fiecărui producător de terminale Android ce astfel de emoji-uri oferă pe handseturile lor şi când vor oferi actualizările.

Chrome deja suportă toate emoji-urile noi, apropo.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×