Riptide GP2, jocul etalon de la Mobilissimo este acum gratuit pentru Android și iOS! (descarcă de aici)

1.650 ori
<b>Riptide GP2, jocul etalon de la Mobilissimo este acum gratuit pentru Android și iOS! (descarcă de aici)</b>Au trecut mai bine de 4 ani de la debutul jocului Riptide GP2 și iată că dezvoltatorul Vector Unit decide să ofere de acum acest titlu complet gratuit pe Android și iOS. Achizițiile in-app rămân la posturi și după cum bine știți noi folosim acest joc

Un joc etalon pe care l-am folosit aici la Mobilissimo preț de mult timp în testarea performanțelor grafice ale terminalelor este și Riptide GP2, joc care vă vine să credeți sau nu, a împlinit 4 ani de la debut. El este prezent pe numeroase platforme, de la Android, iOS, BlackBerry 10, până la Xbox One, PlayStation 4 și chiar și Windows Phone. 

Riptide GP2

În mod normal acest titul era disponibil la prețul de 3 dolari, dar astăzi dezvoltatorul Vector Unit a tăiat prețul la ZERO atât în Google Play, cât și App Store. Așa cum știți, avem aici de-a face cu un joc în care ne luăm la întrecere cu jetski-uri futuriste rivale, existând și posibilitatea de competiție multiplayer cu alți jucători din lume.

Grafica este punctul forte aici și totodată motivul pentru care de fiecare dată alegem acest joc pentru a pune la treabă performanța smartphone-urilor ce ne ajung în teste. Deși prețul lui Riptide GP2 este acum zero, aflați că în continuare sunt oferite achiziții in-app ce au prețuri cuprinse între 6.57 și 330 RON per item. Mai jos aveți link-urile de descărcare pentru cele două platforme software!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×