Iată cum ar putea arăta HTC One M9 (Hima) privit printr-un concept 3D

1.818 ori
<b>Iată cum ar putea arăta HTC One M9 (Hima) privit printr-un concept 3D</b>Iată-ne în 2015, an pe care marii producători de pe piață îl vor începe în forță odată cu CES, acesta din urmă fiind locul în care vom vedem noi smartphone-uri și gadget-uri care mai de care mai inovative.. Printre producătorii ce vor fi...

Iată-ne în 2015, an pe care marii producători de pe piață îl vor începe în forță odată cu CES, acesta din urmă fiind locul în care vom vedem noi smartphone-uri și gadget-uri care mai de care mai inovative.. Printre producătorii ce vor fi prezenți la față locului se numără și HTC, companie ce ar putea lansa noi modele din gama Desire.

Pe lângă acesta, taiwanezii lucrează și la succesorul lui One M8, terminal ce poartă momentan numele Hima. Astăzi, prin intermediul unui concept ajuns pe web avem ocazia să vedem cum ar putea arăta design-ul final al acestui nou flagship metalic.

Din câte putem remarca, artistul din spatele acestui concept 3D al lui One M9 își imaginează tot un device uni-body realizat din metal, dar care spre deosebire de actuala generație va aduce un panou cu margini ceva mai mici, în acest caz referindu-ne atât la marginile ecranului, cât și la cele destinate difuzoarelor BomSound. Cum vi se pare acest concept?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×